Cafe Herkkuhetki

Blog

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti ravintolamme on siirtynyt lounaan ja kahvilatuotteiden ulosmyyntiin. Poikkeusaikanakin maittavan lounaan ja herkulliset leivonnaiset saa onneksi noudettua mukaansa.

Olemme avoinna rajoitusten ajan ma–pe klo 9–15, jolloin voitte noutaa tuttuja kahvilaherkkuja. Takeaway-lounasta voi noutaa ma–pe klo 11–14 hintaan 9 €.

Tervetuloa ostoksille!

 

 

Nyt on se aika vuodesta, kun löytyy enemmän kuin yksi syy lähteä ystävän kanssa herkuttelemaan. Tarjolla on nyt ihania laskiaispullia ja sydämellisiä ystävänpäiväleivoksia, joten tervetuloa yksin tai yhdessä!

TULEVIA TARJOUKSIA:
Ystävänpäiväleivokset  2 kpl / 8,50 €  (tarjous voimassa 13.2.)
Laskiaispullat  4 kpl / 10 €  (tarjous voimassa 15.–16.2. )

Tarinan mukaan runebergintorttujen reseptin kehitti J.L. Runebergin vaimo Fredrika Runeberg kaapista löytyneistä aineksista, kun kansallisrunoilijallemme iski makeanhimo. Resepti lienee kuitenkin muunnelma alun perin porvoolaisen kondiittorimestarin Lars Henrik Asteniuksen 1840-luvulla luomasta tortusta. Yhtä kaikki – torttu on yksi suomalaisten kestosuosikkileivoksista – eikä syyttä!

Cafe Herkkuhetken runebergintorttu on laktoositon ja sitä on saatavana myös gluteenittomana.

Hinta 2,90 €/kpl

TARJOUS 3.–5.2.  10 € / 4kpl

Cafe Herkkuhetken täyttävällä aamiaisella pärjää pitkälle päivään. Se sisältää puuron, kahvin, täytetyn sämpylän sekä mehun ja on tarjolla arkisin klo 8–10 sekä lauantaisin klo 9–11 hintaan 6,90 €. Nähdään!

Vuonna 2021 olemme avoinna:

Ma–pe klo 8-17
La klo 9–15